Arcca

ARCCA

Articol actualizat pe 8 iulie 2020 la 04:31 pm

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
4.1

Rezumat

ARCCA este probabil cea mai bună opțiune de cazare pentru studenți. Camerele sunt aranjate cu mobilier modern și există multe facilități în spațiile comune (normal, sunt cămine noi). Cu toate acestea, lipsa aerului condiționat (cu excepția Titan Garden), lipsa unei bucătării în cameră, lipsa balcoanelor și distanța relativ mare față de stațiile de metrou, sunt aspecte care ne-au făcut să depunctăm puțin aceste cămine.  Pentru a compensa distanța mare față de metrou, administrația ARCCA pune însă gratuit la dispoziție transport cu un autobuz spre și dinspre stația de metrou (lucru de apreciat).

Sending
Calificativ cititori
4 (12 votes)


ARCCA  este operatorul a trei cămine studențești private situate în trei zone diferite – Pajura Garden (zona Romexpo), Vitan Village (Bd. Energeticienilor) și  Titan Garden (acesta din urmă fiind finalizat la sfârșitul anului 2018). Cumulat, căminele studențești ARCCA dispun de peste 2.600 de locuri de cazare, în camere mobilate, duble sau triple, dotate cu baie proprie, frigider, cuptor cu microunde și acces la internet (cablu și wi-fi). Totodată ai acces gratuit la săli de lectură și la bucătăria comună, unde poți savura bucatele primite de la mama. Camerele nu sunt, din păcate, toate dotate cu aer condiționat iar faptul că bucătăriile sunt comune e și bine și rău. Similar cu West Gate Studios și aici ai incluse toate utilitățile în costurile lunare; un mare plus este faptul că ai opțiunea de a plăti lunar costurile chiriei, iar față de West Gate Studios, plătești doar 10 luni chiria (și nu 12).

 

Arcca se implică activ şi oferă mai mult decât spaţii confortabile de cazare. La noi găseşti condiţii superioare celor furnizate de educaţia instituţională: ai opțiuni pentru activități creative, recreative şi constructive în care te poți implica; te întâlneşti cu experți din diverse domenii; găseşti calea potrivită pentru dezvoltarea pasiunilor tale; descoperi soluţii de care ai nevoie şi găseşti inspiraţie pentru a evolua.

Ce oferă ARCCA

În funcție de facultatea la care mergi, poți alege între căminul Pajura Garden, Vitan Village sau Titan Garden. Condițiile din cele două locații sunt similare, camerele fiind aranjate drăguț, minimal, însă foarte decent.

– ai propriul birou
– pat, dulap
– propriul cuptor cu microunde și frigider în cameră
– baie proprie
– acces la internet prin cablu și wi-fi
– acces la spațiile de lectură
– acces la bucătăria comună (dotată cu tot ce trebuie, spații de gătit, mese)
– spălătorie self-service
– transport gratuit cu autobuzul către și dinspre stațiile de metrou

Camerele (cu excepția celor din Titan Garden) nu sunt, din păcate, dotate cu aer condiționat iar bucătăria este comună.Prețuri cazare ARCCA 2019

Există 3 tipuri de camere, single, dublă sau triplă, cu dotări pe două/trei niveluri – standard și premium/premium plus.

Camera dubla ARCCA

Cameră dublă ARCCA

Să luam cele 3 campusuri ale ARCCA, pe rând:

Tarife VITAN VILLAGE 2020

Pentru un loc într-o cameră de două persoane din campusul ARCCA Vitan Village vei plăti 145 EUR/lună. În camerele cu 3 locuri, preţul pentru un loc standard este de 110 EUR și 125 EUR pentru locurile premium.  În costul chiriei ai incluse toate utilitățile. Ia în calcul faptul că la momentul instalării va trebui să achiți și o taxă de setup de 120 EUR.

Prețurile pentru anul universitar 2020-2021 au fost menținute la același nivel ca în anul anterior (preț/persoană/lună):

Tip camerăStandardPremiumPremium Plus
Tripla123 €138 €
Dubla158 € 160 €163 € 165 €188 € 190 €
Single280 € 285 €290 € 295 €315 € 320 €

Tarife PAJURA GARDEN 2020

În cazul ARCCA Pajura Garden vei plăti pentru un loc între 132 €/lună în camera triplă și 180 € 178 €/lună în camera dublă. La momentul instalării va trebui să achiți și o taxă de setup de 120 EUR.
Și în acest caz, tarifele pentru anul universitar 2020-2021 au fost menținute la același nivel (preț/persoană/lună):

Tip camerăStandardPremium
Triplă132 €
Dublă178 € 180 €188 € 190 €
Single305 € 310 €315 € 320 €

Tarife TITAN GARDEN 2020

Cel mai nou campus al ARCCA – Titan Garden – este localizat în zona parcului IOR. Acesta dispune de aer condiționat! Pare că întreg acest cămin este gândit să fie total diferit – nu există decât camere premium. Camerele sunt simpatic mobilate și ai cam tot ce ai nevoie. În cameră găsești frigider și microunde – un mare plus. Există diferențiere de tarife în funcție de tipul de cameră și perioada pe care vrei să o contractezi.

Tarife ARCCA Titan Garden 2020 (preț/persoană/lună):

Tip cameră

Dublă

Single

Premium (9 luni)190 € 320 € 
Premium (12 luni)160 € 225 €

La momentul instalării va trebui să achiți și o taxă de setup de 120 EUR. Această taxă de setup include: igienizare și curățenie cameră înainte de începerea anului universitar, servicii tehnice de mentenanță pe parcursul desfășurării contractului și înlocuirea obiectelor consumabile.

Tu ce crezi despre căminul studențesc privat ARCCA?

Sursă foto: ARCCA

2 Comentarii

  1. Gabriel 16/09/2019
    • Andu 16/09/2019

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+