Carpex - Camin studentesc privat

Cămin Carpex

Articol actualizat pe 2 octombrie 2018 la 08:36 pm

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
3.3

Rezumat

Căminul studențesc privat Carpex este o opțiune bună de luat în calcul pentru cine studiază la Dimitrie Cantemir sau Titu Maiorescu. Căminul Carpex este aproape de centru, camerele sunt decente, însă facilitățile pe care le oferă sunt destul de limitate. La capitolul raport calitate/preț și perioada minimă de contract de 3 luni, Carpex stă excelent. Spațiile păzite, dar și supravegherea video te fac să te simți în siguranță.

Sending
Calificativ cititori
2.75 (8 votes)

Căminul studențesc privat Carpex este un cămin studențesc cu o capacitate de 220 camere, situat relativ în centru. Carpex este situat în Sectorul 3, pe str. Ll. Col. D Papazoglu nr 84, aproape de Universitatea Dimitrie Cantemir și Nicolae Titulescu. Până la stația de metrou Timpuri Noi faci cam 10 minute. Cazarea se face în camere duble sau single, mobilate simplu. Ai în cameră baie proprie și frigider. Nu ai proprie bucătărie, dar ai acces la bucătăria comună situată pe fiecare palier. Nici aceasta nu este dotată extraordinar, dar este ok.
Ce oferă Carpex

Camerele din cămin Carpex au suprafața maximă de 15 mp și dispun de grup sanitar si frigider proprii. Nu te aștepta la aer condiționat, întrucât acesta nu există. Pentru siguranța ta, există pază, iar intrarea și palierele sunt supravegheate video non-stop.

Camin Carpex Camera Dubla

Cămin Carpex – Cameră Dublă

Fiecare cameră este echipată cu mobilier compus din:

– dulap cu două uși și un modul suprapozabil
– două  paturi, respectiv un pat dublu
– două noptiere, două scaune și un singur birou
– ai cuier și pantofar

Pe fiecare palier există uscător de haine (deși nu cred că cineva își va usca lenjeria în public). Căminul asigură servici de curățătorie a spațiilor comune (probabil paliere și intrare). Pentru propria curățenie, ai la dispoziție mop și găleată – așa că spor la șmotru!Prețuri cazare cămin Carpex

Pentru un loc într-o cameră dublă, trebuie să scoți din buznar 600 LEI. Dacă te ține buzunarul, o cameră doar pentru tine te costă 1.000 lei pe lună. Durata minimă de închiriere este de 3 luni, iar energia electrică se plătește lunar, separat de costul cu chiria (există contoar separat în fiecare cameră). Un lucru bun, întrucât plătești cât consumi.

Tip camerăChirie lunară
Loc în camera dublă600 Lei
Loc în cameră single1.000 Lei

Dacă vrei să ai acces la internet, trebuie să plătești în plus. Pentru semnarea unui contract, nu ai nevoie decât de o copie a buletinului. Și bineînțeles, de baftă să prinzi un loc.

Viața de student

Fiind situat relativ în centru, poți spune că ești în centrul distracției. Ai metrou aproape, deci ajungi repede la facultate și în oraș. Posibilități de alimentare a frigiderului ai practic nelimitate în jur, căminul fiind amplasat între blocuri. Nu există reguli scrise (cel puțin din ce am văzut), dar bănuiesc că nu poți juca țonțoroiul la ora 3 noaptea.

Tu ce crezi despre căminul studențesc privat Carpex?

Sursă foto – Carpex

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+