Camin Greenbuilding

Camin Greenbuilding

Articol actualizat pe 2 octombrie 2018 la 08:12 pm

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
2.1

Rezumat

Căminul Greenbuilding este o opțiune de luat în calcul pentru cazare studențească în București. Poate că nu arată precum West Gate Studios sau ARCCA și nici nu dispune de facilităților lor, dar nici așa de rău nu este. Din păcate lipsa completă a pazei, a aerului condiționat din camere și a faptului că utilitățile nu sunt incluse în preț, îl plasează în zona de opțiuni scumpe.

Sending
Calificativ cititori
2.92 (13 votes)

Caminul Greenbuilding este este un cămin studențesc privat situat în cartierul Militari, în zona Pieței Gorjului, la intersecția Bd. Maniu cu Str. Moinești. Stația de metrou Gorjului este practic la parterul blocului, căci da, căminul este într-un bloc.

Bucurestiul devine un oras din ce in ce mai aglomerat, iar necesitatea gasirii unui camin in apropierea statiilor mijloacelor de transport devine la fel de evidenta. Caminul privat studentesc GREEN Building este situat in cartierul rezidential Militari, respectiv in apropierea pietei agroalimentare Gorjului, avand drept punct de reper statia de metrou Gorjului (linia M1).
Ce oferă Greenbuilding

Camera Camin Greenbuilding

Camera Camin Greenbuilding

Camerele sunt mobilate simplu, fără pretenții, nu au aer condiționat dar au baie și bucătărie proprie (cu frigider). Un mare plus este balconul. Utilitățile nu sunt incluse în chiria lunară, iar pentru acces la internet și tv va trebui să plătești în plus.

Dotări standard camere:

  • mobiler complet (pat, birou, dulap, cuier haine)
  • baie proprie cu duș
  • rafturi pentru cărți
  • bucătărie cu frigider, aragaz
  • balcon propriu

Poți alege să te cazezi în garsonieră cu 2 sau 3 paturi, sau într-un apartament spațios cu 2 camere. Fiind în zona pieței, alimentarea nu va fi o problemă. Ești înconjurat de supermarketuri și buticuri, pregătite să îți ia banii numaidecât.Prețuri cazare cămin Greenbuilding

Cazarea la Greenbuilding nu este ieftină, ținând cont de ceea ce ți se oferă. Tarifele pentru un loc pornesc de la 120 EUR/lună pentru un loc în camera triplă. Pentru un loc în garsoniera dublă va trebui să plătești 140 EUR/lună. Dacă te combini cu câțiva prieteni, vă puteți muta într-un apartament spațios de 80 mp. Aici veți plăti câte 125 EUR/lună de persoană.

Tip camerăChirie lunarăPlată 9 luniGaranție
Loc în garsoniera dublă (40 mp)140 €1230 €300 €
Garsonieră întreagă280 €2460 €400 €
Loc în garsoniera triplă (50 mp)120 €1050 €300 €
Garsoniera întreagă350 €3120 €400 €
Loc în apartament 80 mp125 €1100 €300 €
Tot apartamentul 80 mp360 €3210 €500 €

Stația de metrou din fața căminului este mană cerească – ajungi rapid în centru și ai două stații până la Politehnică. Taxi și Uber te aduc fără probleme acasă, de oriunde ai fi. De notat că Autogara Militari este foarte aproape. Mama îți poate trimite câte pachete vrea.

Tu ce crezi despre căminul studențesc privat Greenbuilding?

Sursă foto – Greenbuilding

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+