Campus Est Bucuresti

Campus Est

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
2.8

Rezumat

Campus Est este un cămin studențesc privat mic. Până la cea mai apropiată stație de metrou (Obor) faci cam 10 minute (800 m), iar camere sunt aranjate decent. Comparat cu celelalte cămine, Campus Est pare să fie cel mai scump cămin studențesc privat din București. Garanția de 2000 LEI pt camera dublă sau 3000 LEI pentru un apartament sunt mari. Un mare plus îl reprezintă faptul că este relativ în centru (fiind indicat studenților care merg să studieze la Fac de Construcții) și faptul că toate utilitățile intră în preț.

Sending
Calificativ cititori
3 (13 votes)

Campus Est este un cămin studențesc privat mai mic, situat în Sect 2, pe stada Popa Lazăr, în apropiere de Piața Obor. Căminul poate caza până la 210 studenți în camere single, duble sau aparamente. Este un cămin studențesc ale cărui camere sunt amenajate simplu, pentru cei fără pretenții. Camerele sunt mai micuțe, între 15 mp (cameră dublă) și 40 mp (apartament) și nu dispun de balcon. Ca și în cazul celorlalte campusuri private din București, prețurile includ toate utilitățile. La capitolul contract sunt mai flexibili, poți opta între cazare pe 1 lună, 3, 6 sau 10-12 luni – bineînțeles prețul este și el variabil. Începând de anul aceasta, contractele se pot încheia doar pentru 10-12 luni, iar tarifele au fost ajustate considerabil.Pentru că anii de facultate sunt plini de aventură, provocări şi responsabilităţi, dar şi primii tăi paşi spre independenţa adevărată, Campus Est îți oferă un „acasă” la un preţ corect şi cu dotările de care ai nevoie.

Ce oferă Campus Est

– camere de 15 -20 mp, single/duble și apartament 40 mp
– birou cu scaun, pat și dulap
– baie proprie
– frigider și aer condiționat
– tv în cameră
– acces internet wi-fi
– acces la bucătărie comună echipată
– serviciul de curățenie săptămânală în cameră (contra cost)
– parcare auto
– spații comune supravegheate video și recepție deschisă 24/7
– spălătorie cu uscător self-care cu card

Fiind aproape de Piața Obor, nu vei avea probleme cu aprovizionarea. În zonă ajung microbuzele din aproape toată țara – pachetul de la mama ajunge ușor. Ești la câteva stații de tramvai de Veranda Mall, unde există Carrefour și diverse magazine. Ai chef de dat o fugă în oraș, iei metroul și ajungi rapid oriunde.

Campus Est - Camera Dubla Tip B

Campus Est – Camera Dubla Tip B

Prețuri cazare Campus Est 2019

Față de celelalte campusuri studențești private, prețurile sunt mai mari. Iar pentru anul universitar 2019-2020, prețurile au fost ajustate considerabil în sus.  Astfel, pentru un loc într-o cameră dublă (Tip B de exemplu) va trebui să plătești 195 EUR pe lună. Calculează bine finanțele, întrucât va trebui să plăteșto mai mult pentru mai puțin spațiu (20 mp versus 25 mp).

Tip cameră10-12 luni
Single tip A – 15 mp240 € 290 €
Single tip B – 20 mp290 € 330 €
Double tip B – 20 mp195 € 200 €
Apartament 1 persoana – 40 mp415 € 420 €
Apartament 2 persoane – 40 mp240 € 250 €

Dacă dispui de buget, te poți caza într-un apartament de 40 mp împreună cu un alt student. Veți plăti fiecare câte 250 € pe lună pentru un contract pe 10-12 luni – destul de mult pentru condițiile oferite.

Cheltuielile cu utilitățile (electricitate, căldură, apă, gunoi, parcare, cablu tv și internet) sunt incluse în preț. La aceste tarife, ar fi fost culmea să trebuiască să plătești în plus.

Atenție!
La încheierea contractului va fi necesar să mai plătești o garanție de 2000 LEI pentru o cameră single sau 1200 LEI pentru un loc în camera dublă. În cazul unui apartament, garanția pe care va trebui să o achiți este de 3000 LEI. Aceasta îți va fi returnată la finalul perioadei contractuale.

Viața de student

Fiind situat relativ de centru, există posibilități nenumărate de distracție – iei metroul și în 20 minute poți fi în Centrul Vechi. Ca orice spațiu civilizat, există reguli de acces și reguli pentru orele de gălăgie. Prezența rezidenților în spațiile comune este permisă numai până la ora 23:00.

Tu ce crezi despre căminul studențesc privat Campus Est?

Sursă foto Campus Est

6 Comentarii

  1. Gabi 16/03/2020
  2. Otelea Daniela 26/07/2019
    • Ana 26/07/2019
  3. Octavia 26/07/2019

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+