Campus Timona Bucuresti

Campus Timona

Articol actualizat pe 1 octombrie 2019 la 05:44 pm

Notă generală
 • Raport calitate/preț
 • Facilități
 • Securitate
 • Viața de student
4.5

Rezumat

Căminul studențesc privat Timona este o opțiune excelentă pentru fetele (cochete) care studiază la Medicină, fiind la doar o aruncătură de băț de aceasta. Metroul este la doi pași, un mare plus pt aglomerația haotică din București. Timona oferă servicii all-inclusive, în costul lunar este inclusă și servirea meselor, în regim demi-pensiune sau pensiune completă. Camerele sunt decorate cu mult bun gust, ai cam tot ceea ce îți dorești, acces la internet, aer condiționat și zonă de lectură. Taxa poate fi plătită lunar, pentru câte 3 luni sau integral și acoperă durata anului universitar (9 luni). Un big like pt atmosfera familiară pe care acest cămin boutique o oferă.

Sending
Calificativ cititori
4 (22 votes)

Campus Timona este un cămin studențesc privat cochet, destinat exclusiv fetelor. Este amplasat aproape de facultatea de Medicină Carol Davila, pe Strada Sfântul Elefterie Nr. 35.  Asta înseamnă că poate fi opțiunea ideală pt medicinistele care nu vor să piardă timpul în trafic. La fel de aproape este și față de Fac de Medicină Veterinară sau Drept, așa că dacă vei studia acolo, poți lua în calcul acest cămin. Te poți caza individual (stai singură) într-una din cele 20 de camere disponibile, dotate cu un singur pat, aer condiționat și baie proprie. Camera este mobilată integral, cu bun gust, girlish, iar baia este wow. Dacă ești în căutare de cazare cu servicii all-inclusive, ai nimerit bine – aici mesele sunt incluse în tariful lunar.

Ce ne face diferite? Ne mândrim cu o atmosfera pozitivă, care va face viața ta in capitală mult mai plăcută și completă!Facilități Campus Timona

Când vine vorba de facilitățile pe care căminul studențesc privat Timona le oferă, acestea te fac să te simți ca la un hotel all-inclusive. Aici vei găsi:

 • camera cool, dotată cu pat, dulap pt haine și birou
 • baie proprie (duș, chiuvetă, wc) sau baie la comun
 • aer condiționat
 • internet WiFi
 • 2 săli de studiu / biblioteci
 • 1 sală multi-activități (pentru seminarii, conferințe, etc)
 • 2 săli pentru întâlniri
 • sufragerie (unde mai schimbi o vorbă cu fetele)
 • terasă exterioară
Camera Campus Timona

Camera Campus Timona

Mi s pare super cool faptul că există o terasă care dă în grădină (poate ai chef să citești o carte în aer liber) sau să savurezi o cafea. Personal, mi se pare că bunul gust este prezent peste tot – de la mobilier, până la micile detalii, precum lămpile sau accesoriile de pe pereți.

Baie

Tarife cazare 2019

Obrazul subțire, cu cheltuială se ține! Dacă vrei să te cazezi la Timona, va trebui să scoți 280 €/lună, pentru cameră individuală cu baie comună și de 300 €/lună, pentru cameră individuală cu baie proprie. Credem că merită, mai ales ținând cont de faptul că mesele sunt incluse. Asta înseamnă că vei cheltui mai puțin în oraș!Un lucru foarte bun este faptul că taxa poate fi plătită lunar, pentru câte 3 luni sau integral și acoperă durata anului universitar (9 luni). Dacă vrei să îți finanțezi cheltuielile cu cazarea, o poți face prin Creditul Investește în Tine de la CEC Bank.

Sala Mese

Sala Mese

În tarifele de mai sus, mesele la cantină (în regim demi-pensiune) sunt incluse. Ai astfel asigurate mesele zilnice ( luni- vineri: mic dejun si cina, sâmbătă-duminica, iar în zilele de sărbătoare vei servi mic dejun, prânz si cina. Dacă ai nevoie de mese suplimentare (să zicem că ai regim demi-pensiune, dar îți face cu ochiul ceva), va trebui să achiți un cost de 10 Lei. Costul pentru o masă extra este super decent, ținând cont de ce tarife există prin oraș, chiar și în cantinele studențești.
În tarife intră costurile cu curățenia, spălarea hainelor, întreținerea spațiilor comune, săli de studiu, bibliotecă și diferite activități educative.

Terasa

Viața de student

La Timona stai într-un cartier elegant și stilat al Bucureștiului – Cotroceni. E super când faci 10 minute până la metrou sau 10 până la facultate. Să nu mai zic că în zonă există cafenele, piață sau Mega-uri de unde te poți aproviziona la o adică cu orice. Fiind o comunitate atât de mică, campusul organizează diferite proiecte de voluntariat: vizită lunară la un cămin de bătrâni, proiect de Crăciun pentru copii, un proiect social în fiecare vară, etc.

În concluzie, Timona pare să fi găsit o formulă câștigătoare și ne place că vedem un cămin de nișă, destinat exclusiv fetelor. Comparat cu costul închirierii unei garsoniere (în aceeași zonă, ai plăti cam 300 – 350EUR/lună + utilități), personal, aș alege Timona. Am mai relatat mai de mult care sunt avantajele cazării într-un cămin studențesc privat versus chirie aici.

Ai o grămadă de facilități în plus ce merită să iei în considerare acest campus, chiar dacă prețurile par mari. La urma-urmei trebuie să urmărești ce primești în schimbul acelei sume. Aici pare că primești foarte multe.

Dacă ai fost cazată la Timona, te rugăm împărtășește cu noi experiența ta mai jos.

Dacă consideri acest articol util, dă mai departe către prieteni. Sharing is caring 🙂

Sursa foto: Campus Timona

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+