Camin privat Nicolae Cristea

Camin privat Nicolae Cristea

Articol actualizat pe 27 iulie 2020 la 05:56 pm

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
2.4

Rezumat

Căminul privat Nicolae Cristea pare să fie o alegere bună pentru cazarea studenților în Cluj. Camerele sunt mobilate clasic, ai baie proprie și toate utilitățile incluse în preț. Din păcate nu există bucătărie în fiecare cameră și nici aer condiționat.

Sending
Calificativ cititori
2.8 (10 votes)

Caminul privat Nicolae Cristea din Cluj Napoca este situat (well, deloc surprinzător) pe strada cu același nume, la nr 28. În fiecare dintre cele 80 de camere duble există baie proprie, iar utilitățile sunt incluse în chiria lunară. Căminul privat Nicolae Cristea nu are propria pagină de web, ci doar o pagină de Facebook.  Începând din data de 27 Iulie 2020, reprezentanții căminului studențesc au anunțat pe pagina de Facebook faptul că nu mai există niciun loc de cazare.
Ce oferă

Camin privat Nicolae Cristea - Camera Single

Camin privat Nicolae Cristea – Camera Single

Camerele au o suprafață de 20 mp, arată bine, fiind mobilate complet (pat, dulap, birou). Nu ai tv sau aer condiționat. Nu ai bucătărie în cameră, însă pe fiecare etaj vei găsi un „oficiu” menit să o înlocuiască. În bucătărie oficiu vei găsi  cuptor cu microunde, plită electrică și loc de luat masa.

Ai acces la o sală de lectură, iar dacă ai chef să te destinzi, căminul dispune de o saună proprie și de o sală de ping-pong. Legat de securitate, căminul nu este păzit.
Prețuri cazare cămin Nicolae Cristea

Față de nivelul chiriilor din Cluj, care au explodat în ultimii ani, prețurile practicate de căminul Nicolae Cristea sunt mai mici. Astfel, prețul pentru un loc în camera dublă pornește de la 600 LEI/lună (aprox 150 EUR). Prețurile diferă în funcție de starea, aranjamentul și dotările camerei. Tariful lunar include toate utilitățile și accesul la internet. Cei cu dare de mână pot alege să stea singuri într-o cameră, însă evident, trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar.

Tip camerăChirie lunară
Loc în cameră dublă Tip C650 LEI
Loc în cameră dublă Tip B650 LEI
Loc în cameră dublă Tip A700 LEI
Cameră single Tip C950 LEI
Cameră single Tip B1050 LEI
Cameră single Tip A1150 LEi

Durata minimă a contractului este de 12 luni. Din discuția telefonică cu proprietarul nu ne-a fost clar și care este garanția lunară pe care o ai de achitat, dar cu siguranță veți avea de achitat ceva.

Tu ce crezi despre căminul studențesc privat Nicolae Cristea?

Sursă foto – Facebook Nicolae Cristea

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+