Camin Unita Timisoara

Camin Unita

Articol actualizat pe 5 iulie 2019 la 01:42 pm

Nota generală
  • Raport calitate/preț
  • Facilități
  • Securitate
  • Viața de student
3.1

Rezumat

Camin Unita este printre puținele cămine studențești private din Timișoara. Chiar dacă facilitățile oferite nu sunt de top, iar camerele sunt mobilate modest, Camin Unita este o variantă de luat în calcul pentru cazarea în Timișoara. Considerăm lipsa biroului din cameră și a bucătăriei minusuri majore. Cu toate acestea, ai acces gratuit la internet (viteză mică) și cablu TV. Amplasarea excelentă și securitatea ridicată (personal de pază la intrare + accesul în cămin pe bază de cartelă magnetică) mai recuperează din calificativul general. Totuși, costurile lunare pt un loc într-o cameră dublă sunt destul de mari, dacă adaugi taxa lunară de administrare, loc de parcare și acces la internet.

Sending
Calificativ cititori
2.43 (7 votes)

Căminul Unita este un cămin studențesc privat, ce este amplasat în zona Complexului Studenţesc din Timișoara, pe strada Mehadia la numărul 3. Compania care îl administrează este Unita Turism, care deține mai multe hoteluri prin România. Căminul Unita este amenajat într-o clădire de cămin studențesc de stat și oferă camere și apartamente dotate modest, similar cu un hotel. Biroul – un obiect atât de necesar unui student – lipsește cu desăvârșire, fiind înlocuit cu o măsuță cu oglindă (bună pt machiajul fetelor). Nu există bucătărie sau posibilități de preparare a mesei, dar te poți descurca în zonă. Camerele sunt micuțe, au aproximativ 20 mp, nu dispun de balcon sau aer condiționat. Prețul utilităților este separat, fiecare cameră fiind contorizată individual.CAMIN UNITA. CE OFERĂ

Caminul Unita oferă următoarele facilități:

– camere cu pat dublu (sau două paturi single)
– dulap pentru haine
– baie în cameră
– calorifer 🙂
– tv (cu tub, dar ai cablu gratuit)
– acces internet gratuit (la viteză mică – nu știm cât)
– pază la intrare cu personal propriu + firmă de pază pentru intervenții
– parcare auto
– acces pe bază de cartelă magnetică și interfon în fiecare cameră

Utilitățile nu sunt incluse în preț, fiecare cameră fiind contorizată separat (apă caldă, apă rece și energie electrică).

Camera Camin Unita Timisoara

Camera Camin Unita

CAMIN UNITA. PREȚURI CAZARE 2019

Tarifele pentru 2019 au fost actualizate, fiind (așa cum ne așteptam), ajustate în sus. Sistemul de tarifare prezentat pe pagina căminului studențesc este extrem de simplu și împărțit în funcție de tipul camerei:

Tip camerăPreț
Loc în camera dublă90 € 95 €/lună
Toată camera dublă180 € 190 €/lună
Loc în apartament75 € 79 €/lună
Tot apartamentul150 € 158 €/lună
Bine de știut! În afară de chiria lunară și utilități, va trebui să mai plătești lunar o taxă de administrare de 15 € de persoană. Dacă vrei și parcare pentru autoturism, va mai trebui să adaugi încă 10 €/lună. Idem și pentru acces la internet de viteză mare – adică încă 10 €/lună.

Astfel, dacă luăm în calcul taxa de administrare (de persoană) și să zicem accesul la internet, tarifele lunare trebuie calculate după cum urmează: tarif de bază + taxa de administrare + acces internet de mare viteză (de ex în cazul unui loc în camera dublă – 95 EUR + 15 EUR taxa + 5 EUR internetul). Dacă adaugi și taxa pt un loc de parcare, vei ajunge la un cost lunar de 125 EUR.

VIAȚA DE STUDENT

Viața de student din Căminul Unita nu este fără probleme. Din ce am citit pe Facebook și Google Reviews, problema cu gălăgia este se pare omniprezentă. Tuturor ne place distracția, dar muzica tare și gălăgia la orice oră din noapte nu fac bine nimănui. Citește mai multe despre problemele din cămin aici.

Fiind bine poziționat – în Complexul Studențesc – ești de fapt în mijlocul distracției! Ai în zonă cam tot ce ai nevoie – terase, farmacie, supermarket, pizzerii, pub-uri.

Tu ce părere ai despre căminul studențesc privat Unita din Timișoara? Lasă-ne comentariile tale mai jos.

Sursă foto: Cămin Unita Turism

2 Comentarii

  1. Dadulescu Cosmin 26/09/2019
    • Andu 26/09/2019

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+