Cum sa iti decorezi camera de camin

Cum sa iti decorezi camera de camin

Articol actualizat pe 29 august 2019 la 07:10 pm

Articol actualizat pe 29/08/2019 de Andu

Cum sa iti decorezi camera de camin. Chiar dacă nu îți aparține, camera de cămin este spațiul în care vei petrece mult timp. Iar atunci când petreci mult timp, merită să o faci într-un ambient care să îți facă plăcere. Mai jos îți prezentăm câteva idei despre cum să îți faci camera instagramabilă, fără investiții prea mari.

Cum să îți decorezi camera de cămin. Adaugă lumină.

Lumina este extrem de importantă. Te va ajuta să vezi mai bine și va adăuga acea strălucire de care camera ta are nevoie. Ca și idee, poți monta pe perete o simplă instalație de iluminat pomul de Crăciun, de care poți prinde de exemplu fotografiile cu prietenii dragi sau cu familia. Efect maxim, cu cost minim.

Cum sa iti decorezi camera de camin. Adauga lumina

Idee de aranjament de perete

Cum să îți decorezi camera de cămin. Organizează-ți spațiile de depozitare inteligent

Știu, tuturor ne place să lăsăm bijuurile peste tot în cameră. Camera nu dispune de zeci de spații de depozitare, unde să îți pui diverse. Sfat? Folosește un panou de plută pentru a agăța diversele coliere și lănțișoare. Vor fi mai ușor de găsit.

Cum sa iti decorezi camera de camin - Panou pluta

Depozitare pe panou de plută

Cum să îți decorezi camera de cămin. Adu natura în casă

O da, natura și plantele înveselesc orice spațiu. În plus, vor consuma din bioxidul de carbon și vor reîmprospăta aerul. Unde să le pui? Dacă ai ceva lădițe vechi, le poți prinde una de cealaltă foarte ușor, iar plantele le poți așeza în ele, fie într-un colț, fie pe balcon (unde acesta există).

Cum sa iti amenajezi camera de camin - Flori

Construiește-ți propriul rastel pt flori și plante, folosind lădițe din lemn

Cum să îți decorezi camera de cămin. Personalizează-ți covorul

Nimic nu poate fi mai cool decât un covor personalizat chiar de tine. Este relativ ușor de pictat, ai nevoie doar de talent, îndemânare și puțină pricepere. Covorul poate fi pictat cu vopsea pe bază de latex, aici poți afla cum să o faci.

Cum sa iti amenajezi camera de camin - Adauga un covor personalizat

Un covor personalizat va fi remarcat de către oricine

Camera este spațiul care te reprezintă. Dacă mai stai cu încă o colegă, trebuie să vă puneți de acord ca stilul camerei să vă reprezinte pe amandouă. Cel mai important lucru este să vă simțiți bine cu alegerile voastre. Și iarăși important este să realizați lucruri frumoase, cheltuind puțini bani.

Surse foto: My House of Giggles, Cornelia Kovak

Lasă un comentariu