Cec Bank recruteaza studenti in West Gate Studios

CEC Bank recruteaza studenti in West Gate Studios

Articol actualizat pe 7 mai 2019 la 01:53 pm

Articol actualizat pe 07/05/2019 de Andu

Da, ai citit bine, CEC Bank recrurteaza studenti in West Gate Studios. În ultima vreme, planurile băncii românești privind Creditul investește în tine s-au accelerat. Probabil că cei de la CEC au încheiat deja un parteneriat cu cei din West Gate Studios, care include promovarea noului credit printre studenți. O inițiativă foarte bună, mai ales că este punct ochit, punct lovit.

Vizualul campaniei este simpatic – „Căutăm bancher în teniși” este motto-ul sub care aceasta se desfășoară.

De notat faptul că la jumătatea lunii martie, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.50/2018 privind implementarea Programului guvernamental „Investeşte în tine” a fost adoptat de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi „pentru”, 24 de voturi „împotrivă” şi 61 de abţineri.

De ce ar recruta CEC Bank studenți din căminul studențesc?

Evident, sarcina studentului este aceea de a promova creditul în rândul colegilor săi. Cine să o facă mai ușor, dacă nu cineva din interior? Da, chiar dacă nu știi nimic, cei de la CEC te vor învăța. Cine știe, dacă te pricepi, poate vei prinde mai târziu un job în cadrul băncii… sau vorba băncii, vei ajunge chiar bancher, chiar dacă momentan porți teniși.

Ce trebuie să faci?

În primul rând să fii deschis și să ai voință să înveți. Cu siguranță că nu este ușor să convingi oamenii despre ceva atât de nou. Aplicările se fac trimițând un email la adresa de mail a campusului sau direct către cei de la CEC (detalii pe pagina campusului).

Concluzie

Așteptăm să vedem și alte parteneriate ale altor bănci (de ex Banca Transilvania) cu alte cămine studențești din tară. Este important – studenții vorbesc aceeași limbă și sunt mult mai aproape, mai ales atunci când ai întrebări. Creditul Investește în tine este o variantă excelentă de finanțare a cheltuielilor cu studiile, incluzând și cheltuielile cu cazarea în cămine studențești – de stat sau private.

Credit Foto – West Gate Studios, CEC Bank

Lasă un comentariu