Simulare medicina Bucuresti 2020

Articol actualizat pe 5 mai 2020 la 10:20 am

Simulare medicina Bucuresti 2020. Anul acesta, din cauza pandemiei Covid-19, simularea la facultatea de medicina din București se va muta în online. Cum se va desfășura mai exact simularea?

Cand are loc simularea

Anul acesta, evenimentul organizat de cei de la Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), în colaborare cu UMF ”Carol Davila” din București, va avea loc în data de 16 mai 2020. Ca și în anii trecuți, evenimentul speră să adune peste 3.000 de liceeni. Probabil că va fi mult mai ușor să participi, mai ales că nu trebuie să te deplasezi de acasă.

Cum te inscrii

Pentru a te înscrie la cea de-a 9-a ediție a simulării, o poți face în perioada 01.03.2020 – 13.04.2020. Creezi un cont pe site-ul oficial al evenimentului: https://simulare.ssmbucharest.ro/, achiți taxa de 90 de RON prin transfer bancar sau cu cardul și încărcarci dovada de plată. Înscrierea ta va fi validată de echipa SSMB și vei primi confirmarea.Cum se desfășoară simularea

Simularea va avea loc online, pe o platformă ce va fi special creată în acest sens.,,Simularea de anul acesta este cu adevărat o provocare atât pentru echipa de organizare, cât și pentru participanți! Înțelegem beneficiile pe care le oferă anual acest eveniment tuturor elevilor care își doresc să urmeze o carieră medicală și de aceea am făcut toate demersurile posibile astfel încât să le asigurăm oportunitatea de a-și testa cunoștințele, dar și abilitățile de încadrare în timp. Deoarece recunoaștem eforturile depuse de elevi pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de admitere,în ciuda contextului actual, am găsit o serie de alternative prin care Societatea să premieze în continuare munca și devotamentul lor. În acest mod, sperăm ca sprijinul nostru să fie benefic pentru parcursul academic al participanților si să le mențină motivația” – Mara-Andra Reboșapcă, Asistent Coordonator al Simulării Examenului de Admitere Ed.XI.


Corectarea lucrărilor

Fiind vorba de o platformă online, corectarea lucrărilor se va face rapid. Practic, vei afla rezultatul chiar a doua zi, în data de 17 Mai 2020.

Totodată, pentru cei care nu au vizitat niciodată UMF Carol Davila, vei putea face turul instituției virtual. Mai mult decât atât, vei putea interacţiona cu studenţii medicinişti, care le vor dezvălui anumite momente din experienţa lor şi totodată îți vor răspunde tuturor curiozităţilor.

Dacă vrei să afli mai multe, urmărește pagina de Facebook a SSMB >> https://www.facebook.com/groups/183054811738324/ sau pagina oficială a UMF Carol Davila.

Mult succes!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu te sfii și dă mai departe. Sharing is caring 🙂

Foto credit: Adevarul.ro

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+