Cantine ieftine in Bucuresti

Cantine ieftine în București. Unde mănânci ieftin și bine

Articol actualizat pe 2 aprilie 2019 la 08:36 pm

Articol actualizat pe 02/04/2019 de Andu

Atunci când ești student, este nevoie să drămuiești atent toți banii pe care îi ai. Nu de alta, dar sunt multe chestii cool în jurul tău pe care să cheltui banii. Cu toate acestea, trebuie să te hrănești. Vă propunem mai jos (știm că e subiect discutat și paradiscutat) câteva locuri în București unde mănânci ieftin și bine.Cantine ieftine în București. Moxa

Cantina de la Moxa rămâne în continuare cantina preferata a studenților din București. Nu arată rău, iar mâncarea este la fel de gustoasă ca la mama în bucătărie. Aici poți servi atât prînzul cât și cina. O găsești deschisă în fiecare zi a săptămânii de la 12 la 16 (prânz) sau 17-19 (cină). Meniul este diferit de la zi la zi, iar pentru 13 lei primești supă/ciorbă, fel principal și salată. Fiind în fapt cantina ASE-ului, se presupune că trebuie să fii student al ASE și să arăți legitimația la intrare. Dacă ești descurcăreț, sigur vei găsi un mod să intri. Click aici pentru meniul pe zile.

Cantine ieftine în București. Cantina de la Drept

Cantina de la Drept (pe numele său real Cantina Mihail Kogălniceanu) o veți găsi în aceeasi curte cu Facultatea de Drept. Aici preţurile pornesc de la 1 leu pentru o salată de gogonele cu mărar, ajungând până la puţin peste 6 lei pentru 120 de gordon bleu. Pentru o ciorbă trebuie să plătești 4,5 – 5 lei. Aici te îndulcești de îndată, de ex pt o gogoaşă cu ciocolată vei plăti 1,70 lei, în timp ce un ștrudel cu brânză de vaci te costă doar 3,20 lei. Cantina este deschisă de luni până vineri. De luni până joi între orele 11.30 – 17.00 și 18.00 – 19.00. Vinerea cantina este deschisă doar între 11.30 – 17.00.Cantine ieftine în Bucureşti. Restaurantul Ikea din Băneasa

O variantă foarte bună și ieftină este restaurantul Ikea din Băneasa. Unde mai pui că poți combina și utilul cu plăcutul – pe lângă servirea mesei, poți face și un shopping mic pt ceva util prin cameră. Din datele din piață, acesta este restaurantul cu cele mai mari vânzări din România. Meniul variază în fiecare zi. De exemplu, pentru meniul zilei compus din ciorbă de văcuță și ceafă de porc cu orez curry vei plăti 12 lei. Dacă alegi o ciorbă de fasole cu iahnie cu cârnați, va trebui să scoți din buzunar 11.5 lei. Meniul zilei poate fi consultat aici.

O alternativă bună – Mega Image

Unele magazine Mega-Image au lansat mai nou meniul de prânz – la 15 lei poți servi o ciorbă de roșii/pui și de exemplu o poție de chifteluțe cu sos. Verifică în zona în care locuiești dacă Mega-ul tău are disponibil acest meniu.

Foto: UPB

Tu ce alte cantine ieftine ai descoperit în București? 

Lasă un comentariu