Carduri bancare pentru studenti – Ce sa alegi

Carduri bancare pentru studenti – deși nu ne place neapărat, cardul bancar pentru studenți este un rău necesar. Fie că trebuie să încasezi niște bani de la ai tăi, fie că trebuie să plătești diverse cu el, cardul bancar este un instrument absolut necesar în ziua de astăzi. Ce card să alegi? Am selectat mai jos unele dintre cele mai bune opțiuni valabile.

Carduri bancare studenti Revolut

Card bancar studenti – Revolut

Revolut este serviciu bancar ce îți pune la dispoziție un card bancar excelent, mai ales că aplicația din spate este absolut fantastică și ușor de manevrat. Ai tăi își pot reîncărca contul lor cu orice card bancar și îți pot transfera, fără niciun cost, orice sumă instant. De fapt, dacă nu au cont, le poți trimite un link din aplicație și pot plăti cu cardul lor bancar instant. Emiterea cardului nu te costă nimic, dacă prinzi promoție (altfel costă maxim 30 lei și îl ai în 3-4 zile). Singurul impediment este că poți scoate (în versiunea gratuită) doar 800 lei pe lună. La conversiile valutare, Revolut este campion – în câteva secunde ai cel mai bun curs valutar posibil, cu doar câțiva bănuți în plus față de cursul BNR. Cardul MasterCard sau Visa este contactless, deci poți plăti cu el oriunde. Dacă ieși în oraș cu prietenii, poți împărți instant nota de plată (evident, trebuie să aibă și ei Revolut).
Carduri bancare studenti ING

Card bancar studenti – ING

ING se laudă că este (și pe bună dreptate) cea mai digitalizată bancă din România. ING nu are o ofertă specială de carduri pentru studenți, însă cardul ING Complet este o opțiune de luat în calcul, mai ales dacă vrei să plătești cu telefonul (Android deocamdată) sau vrei să ai un serviciu de online banking beton. Dacă nu pui minim 700 lei pe card lunar, va trebui să plătești un comision de administrare a contului curent de 7 lei pe lună și un comision fix la retragerile în lei de la bancomatele ING și ale altor bănci din România de 3 lei/tranzacție. Altfel, dacă îndeplinești toate condițiile, poți retrage bani liniștit de la orice bancomat, fără niciun comision. ING are și un fel de bazar, cu fel de fel de reduceri. Merită să arunci o privire.
Card bancar studenti – BRD ISIC

Cei de la BRD au in oferta un card ISIC emis sub sigla Visa, dedicat tinerilor cu varstă peste 14 ani, înscriși într-o formă de învățământ acreditată. Cardul are valabilitate de 4 ani și oferă acces la un program internaţional de reduceri valabil în 130 de țări. Cardul BRD ISIC vine cu un singur cost, si anume comisionul de administrare anuala de 10 LEI. În rest, costurile sunt zero. Având in vedere ca BRD are una dintre cele mai mari rețele de bancomate din România, merită să iei și această variantă în calcul.

 

Există evident oferte similare și în ofertele altor bănci, precum Banca Transilvavia sau BCR. Cel mai important aspect când alegi un card bancar pentru tine, să te uiți atent la costurile de administrare anuală, câte bancomate există în rețeaua băncii și mai ales la ce bancă au ai tăi cont. La urma-urmei nu vei rula sute de mii de lei pe card, însă vrei un serviciu care să funcționeze 24/7 și pe care să te poți baza.

Lasă un comentariu

🔥 Topul updatat al caminelor studentesti private din Bucuresti 🔥Află mai multe
+