Ce lucruri sa iei cu tine atunci cand te muti intr-un camin studentesc

Articol actualizat pe 29 august 2019 la 07:15 pm

Articol actualizat pe 29/08/2019 de Andu

Ce lucruri sa iei cu tine atunci cand te muti intr-un camin studentesc. Wow, grea misiune! Cu toții știm că îți vine să iei de acasă tot. Sau mă rog, aproape tot. Din păcate nu prea este posibil. Ce lucruri să iei cu tine și la ce să renunți?

Ce lucruri sa iei cu tine atunci cand te muti intr-un camin studentesc. Laptopul.

Da, laptopul va deveni probabil cel mai bun prieten pe tot parcusul cazării tale într-un cămin studențesc. Fie că studiezi, te uiți la un film pe Netflix sau asculți muzică, laptopul este de nelipsit! Nu uita să pui în bagaj și chargere, cabluri și mufe de care vei avea nevoie.

Ce lucruri sa iei cu tine atunci cand te muti intr-un camin studentesc? Fă o selecție de haine.

Știm, cu siguranță îți vine să iei de acasă tot dulapul. Nu uita însă că pe parcursul unui an vei mai ajunge acasă, deci poți pentru început să faci o selecție. Cum anul universitar începe toamna, ia-ți haine pentru sezon.

Ce lucruri să iei cu tine și la ce să renunți? Veselă.

Pff, va fi nevoie să te descurci singur…poate să îți și gătești! Ia la tine veselă, nu multă, căci oricum vei aștepta cu nerăbdare pachetul de la mama. Acolo cât să zici că îți poți face o salată, un ochi, chestii mici. Ce poți găti într-un cămin? Află aici

Ce lucruri să iei cu tine și la ce să renunți? Așternuturi.

Igiena contează. Asigură-te că îți aduci de acasă așternuturi (măcar 3 schimburi). Niciun cămin studențesc nu îți pune la dispoziție așternuturi curate. Ia cu tine și o pătură mai groasă. Nu poți ști niciodată când vei avea nevoie de ea.

Ce lucruri să iei cu tine și la ce să renunți? Voie bună.

Yuhuu, începe studenția! Vei ajunge să cunoști zeci de tineri și vei lega prietenii. Cel mai important, trebuie să iei cu tine entuziasm și voie bună. Vei avea un coleg/colegă de cameră și veți putea deveni prieteni pe viață. Citește aici despre cum comunici cu colegul de cameră.

Mult succes!

Lasă un comentariu