Cum sa castigi bani in camin

Cum sa castigi bani lucrand din camin

Articol actualizat pe 11 octombrie 2019 la 01:27 pm

Articol actualizat pe 11/10/2019 de Andu

Cum sa castigi bani lucrand din camin. Sună aproape ideal nu? Ei bine, se poate. Dacă esti cazat într-un cămin studențesc și ești student, poți lucra din cămin. Nu te vei îmbogăți, însă vei putea să câștigi bani în plus. Mai jos am enumerat câteva variante de rotunjire a veniturilor.Cum sa câștigi bani lucrând din camin. Deschide un Blog

Românii se pricep foarte bine la a povesti. Evident, trebuie să vii cu conținut original, care să fie de interes pentru cei din jur. Poți începe prin a descrie experiența ta de student, unde ieși, ce este interesant și pentru alții să afle. Dacă ești în zona de IT, poți aborda teme de programare, limbaje și soluții pe care alții să le poată folosi. Dacă ești pasionată de modă și te pricepi (pentru fete), poți să începi prin sfaturi legate de cum să te asortezi, cum să te îmbraci la un anumit moment sau cum să te machiezi. Vei zice că există zeci de alte bloguri mai mari care fac asta mai bine. Ei bine, și ele au avut începutul lor.

Cum câștigi bani din Blog

Cum vei face bani? Brandurile (mici și mari) se orientează cât mai mult către conținut original. Dacă acesta este de calitate, refferals-urile tale le vor livra audiență de calitate, iar brandurile vor începe să te plătească pentru asta. Cu pași mici la început, dar asta-i viața. A, nu uita să adaugi Google AdSense pe site, mai completezi veniturile.

Altă modalitate de a face bani cu blogul este Dr. Cash. Rețeaua de afiliere CPA Dr. Cash este una dintre cele mai mari din lume, care te plătește pentru leaduri. Adică vei primi bani când cititorii tăi dau click pe reclamă și cumpără ceva de pe pagina respectivă. Este foarte ușor să te înscrii, o poți face foarte rapid. Plățile se fac de 3 ori pe săptămână, lunea, miercurea și vinerea. Yay, ai bani pentru weekend!Cum sa câștigi bani lucrând din camin. Livreaza colete cu bicicleta

Ai bicicletă și îți place să te plimbi prin oraș? Dacă ai face și bani din asta, nu ar fi rău, nu? Glovo, Uber Eats, FoodPanda sau Takeaway.com vor să te plătească pentru a le livra coletele. Nu contează ce transporți – mâncare, comenzi online, hainele cuiva – important este faptul că poți combina utilul cu plăcutul. Nu trebuie să faci asta toată ziua, o poți face în timpul liber, după facultate.


Cum sa câștigi bani lucrând din camin. Devino vlogger

Vloggingul e tare la modă. Vlogerii sunt tinerii ăia cool care se filmează în orice ipostază, și care sunt plătiți pentru vizualizări. Nici ei nu au avut la început cele mai cool echipamente. Poți începe cu un telefon mobil, la ce specificații au acestea în ziua de azi, poți trage cadre 4K fără probleme. Despre ce să vorbești? Vă vând câteva ponturi. Consumatorii de conținut online sunt captivați în mod pozitiv de patru tipuri de valori sau emoții: de postările care îi distrează și relaxează prin umorul lor, informațiile utile pe care le pot valorifica, imaginile sau asocierile frumoase care îi atrag prin estetica lor și le stârnesc dorințe și conținutul inspirațional care îi motivează să devină sau să fie mai buni, competitivi sau generoși. Interesant nu?


Cum sa câștigi bani lucrând din camin. Apucă-te de webdesign

Cât de greu crezi că este să faci un website? Platforme precum Wix, WordPress și câte și mai câte au tutoriale și te învață pas cu pas ce să faci. Începe de exemplu prin a te oferi să faci 1-2 pagini pro-bono (gratuit), să îți faci mâna. Odată ce începi, poate îți va plăcea. Mergi la cursurile de programare de la facultate sau dă banii și învață de la altcineva. Chiar dacă nu veo ajunge toată viața să faci asta, este un plus de cunoștințe.

Evident, există zeci de idei pe care să le pui în aplicare în camera de cămin studențesc. Cel mai important este să începi de undeva. Numai de tine depinde acest lucru. Mult succes!

Lasă un comentariu