Ce reduceri au studentii

Reduceri studenti. Vezi unde le gasesti

Articol actualizat pe 11 septembrie 2019 la 05:28 pm

Articol actualizat pe 11/09/2019 de Andu

Reduceri studenti 2019. Fie că ești boboc sau student cu acte în toată regula, vei vâna reducerile sau gratuitățile peste tot. În orice țară civilizată, tinerii aflați la începutul carierei – în cazul nostru studenții- beneficiază de o suită întreagă de reduceri. Este și normal, bugetul tău va tinde să fie constant sub asediu. Mai ales dacă stai pe banii alor tăi. Află în articolul de mai jos tot ce trebuie să știi despre reducerile de care beneficiezi ca și student și ce trebuie să faci să le primești.Reduceri studenti transport

STB Bucuresti

Reduceri studenti. Transport

Când vine vorba de reduceri la transport, vei beneficia de reduceri mari, de care trebuie să ții seamă. De exemplu, în toate orașele mari vei avea 50% reducere la transportul cu autobuzul sau la metrou (cazul București). Chiar dacă este puțin mai greu să obții reducerea la metrou (sunt numai câteva stații de unde poți lua abonamentul), cu răbdare, se obține. Transportul cu trenul este gratuit (cât va mai fi), să te poți duce acasă de câte ori vrei. Poți obține reducerea în baza carnetului de student sau a unei adeverințe.

Reduceri studenti. Muzee

Reduceri studenti muzee

Muzeul Național de Istorie

Dacă ești fan (și de ce nu ai fi) al muzeelor, ei bine, ai reduceri semnificative la toate muzeele din țară. Tot ce trebuie să faci este să ai carnetul de student ștampilat și vizat la zi. Prin simpla prezentare la ghișeu, vei beneficia de reduceri importante. Ai auzit de noaptea muzeelor? Ei bine, în fiecare an, pe 18 mai, sute de muzee din țară își deschid porțile complet gratuit. Nu numai că îți îmbogățești cunoștințele, este o noapte fun, la care participa zeci de mii de persoane. Dacă nu știai, beneficiezi de reduceri chiar și când călătorești afară. Documentează-te atunci când vizitezi un oraș nou și vezi ce reduceri poți avea la obiectivele pe care vrei să le vizitezi.


Reduceri studenti. Servicii telefonie

Nu ai bani de abonament, dar ai nevoie de net ca de aer? Stai pe cartelă! Indiferent de rețea (Orange, Vodafone, Telekom sau Digi), tinerii sub 26 de ani au parte de cele mai tari oferte. Să nu mai zic că, de multe ori, ofertele la cartelă sunt cu mult peste cele de la abonament. Mulți mulți giga de net, să nu ai griji! Și evident minute, să ii mai suni pe ai tăi din când în când. Va trebui să scoți din buzunar între 5 și 8 EUR pe lună. Rock on!Reduceri studenti. Aplicații muzică

Reduceri studenti aplicatii muzica

Tuturor ne place muzica! Și da, toți ascultăm muzică pe telefon. Nu știu dacă știați, dar servicii de streaming de muzică precum Spotify sau Apple Music au reduceri generoase pentru studenți! De exemplu, la Spotify vei avea reducere 50% din tariful de bază (de la 4.99 EUR vei plati 2.50 EUR, o nimica toată). Ce trebuie să faci, este să le dovedești că ești student. Nu e mare lucru. La Apple Music, vei beneficia de tariful redus cu 50% timp de 4 ani. Idem pentru YouTube Premium sau Google Play.

Cu siguranță există mai multe servicii de streaming care oferă reduceri pentru studenți Înainte să te abonezi, caută pe internet.

Reduceri studenti. Cantine

Cu siguranță vei căuta să mănânci ieftin. Există o serie de cantine stundențești ieftine în București, dar și în țară. Vezi lista și prețurile aici.

Vei găsi reduceri pentru studenți și la diverse restaurante sau fast-food, este important să ai la tine carnetul de student. Nimeni nu vrea să plătească mai mult, atunci când are opțiunea să plătească mai puțin.

Dacă consideri acest articol util, dă mai departe către prieteni. Sharing is caring 🙂

Foto credit: STB, Pixabay, WikiPedia

Lasă un comentariu